Help elkaar

Beste BPV-Leden,

Vanwege de ernst van de huidige situatie wil ik dit communicatiekanaal graag gebruiken voor andere zaken als buurtpreventie.

Op verzoek van de gemeente vraag ik u onderstaand bericht onder uw leden te verspreiden.

Versa Welzijn helpt!
Bent of kent u iemand die ouder is dan 70, chronisch ziek of met een verminderde weerstand? We kunnen ons goed voorstellen dat u zich in deze tijden van het Coronavirus zorgen maakt. Bij Versa Welzijn staan vrijwilligers klaar om boodschappen te doen, medicijnen te halen of vragen te beantwoorden. Aarzel niet en neem gerust contact op voor hulp. Versa Welzijn helpt!

Contact
Versa Welzijn is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur via telefoonnummer 035 623 11 00. Kijk voor meer informatie ook op www.versawelzijn.nl. Heeft u specifieke vragen over het Coronavirus, neem dan rechtstreeks contact op met het RIVM via telefoonnummer 0800-1351 of kijk op www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 

Word vrijwilliger
We zien mooie initiatieven ontstaan in de samenleving. Juist in deze tijd hebben we elkaar hard nodig. Wilt u zelf ook meehelpen als vrijwilliger?

Meld u dan bij Versa Welzijn.

Met een vriendelijke groet,

Remco Wessels

Wijkagent in Laren NH