Voorlichtingsbijeenkomst 10 oktober 2018

Voorlichtingsbijeenkomst Senioren & Veiligheid: 10 oktober

Senioren hebben soms het gevoel dat zij meer kans maken om slachtoffer te worden van criminaliteit. Deze gevoelens kloppen echter niet met de werkelijkheid. Politiecijfers geven aan dat senioren juist minder vaak slachtoffer zijn van een misdrijf dan andere leeftijdsgroepen. Bent u senior en voelt u zich toch onveilig? De gemeente organiseert op woensdag 10 oktober van 9.00 uur tot 11.30 uur in het BEL kantoor in Eemnes de bijeenkomst Senioren & Veiligheid, ‘het gevoel van veiligheid onder zelfstandig wonende senioren’. U bent van harte welkom!

 

Presentatie, filmpjes en vragen stellen

Tijdens de gezellige bijeenkomst krijgt u tips om een babbeltruc, woninginbraak of brand in huis zoveel mogelijk te voorkomen. Er is een presentatie met korte filmpjes waarin duidelijk wordt hoe u (nog) veiliger kunt wonen. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Komt u ook?
De gemeente organiseert de bijeenkomst voor senioren, omdat zij zelf veel kunnen doen op het gebied van veilig wonen. Tijdens de bijeenkomst wordt hier op een plezierige wijze op ingegaan. Wilt u erbij zijn? Meld u zich dan vooraf aan door te bellen met een medewerker van team Veiligheid via telefoonnummer: 14035 of stuur een mail naar veiligheid@belcombinatie.nl